Nowe smaki w Tarasach Zamkowych

25 maja 2017

W maju w lubelskich Tarasach Zamkowych zadebiutowała restauracja Companeros The Foodies. To samoobsługowy koncept Grupy Gastromall, oparty na różnorodności i bogactwie kuchni obu Ameryk, Azji i Europy, kuchni emigrantów, podróżników i poszukiwaczy smaku. Jest to pierwszy lokal tej marki na Lubelszczyźnie. Znajduje się na 1 piętrze, zajmując powierzchnię 53 mkw.

Companeros The Foodies oferuje charakterystyczne potrawy kuchni różnych regionów świata. Teraz, w jednym miejscu, klienci mogą zjeść dania zainspirowane potrawami Meksyku, Argentyny, Hiszpanii, Włoch czy dalekich Chin.

- Cieszę się, że na kulinarnej mapie Tarasów Zamkowych przybywa miejsc dedykowanych osobom uwielbiającym dobre jedzenie, szukającym nowych smaków i eksperymentującym z nimi. Właśnie takim punktem jest, pierwsza w Lublinie, restauracja Companeros The Foodies. Samoobsługowa formuła lokalu, pozwalająca na swobodne komponowanie posiłków, staje się coraz bardziej popularna, co widać po frekwencji już w pierwszych dniach funkcjonowania restauracji. – mówi Tomasz Gizicki, Dyrektor Tarasów Zamkowych.

 

Treść znajduje się w archiwum

Możesz ją przeczytać kupując dostęp do naszego archiwum STANDARD.