W popularnym katowickim obiekcie mixed-use powstaje nowa strefa gastronomiczna o powierzchni blisko 1 000 mkw, której otwarcie planowane jest na grudzień 2025 roku. Prace rozbiórkowe i przygotowawcze zostały już rozpoczęte przez właściciela i zarządcę obiektu, firmę Globalworth.
Nowa przestrzeń gastronomiczna, zlokalizowana na parterze budynku, będzie stanowiła ważny element strategii rozwoju obiektu, wprowadzonej przez Globalworth dwa lata temu.
Uzupełnienie oferty Supersamu o komponent gastronomiczny znacząco podniesie jego atrakcyjność jako miejsca, które idealnie trafia w potrzeby współczesnych miejskich klientów – podkreśla Artur Apostoł, Managing Director - Real Estate Operations, Globalworth w Polsce.
Firma, znana jako lider rynku powierzchni biurowych, posiada również doświadczenie w zarządzaniu unikatowymi obiektami mixed-use, takimi jak warszawska Hala Koszyki czy wrocławska Renoma.
Treść znajduje się w archiwum
Możesz ją przeczytać kupując dostęp do naszego archiwum STANDARD.